Може гардеробът ви  да разполага с достатъчно разнообразни модели дамски

...
Може гардеробът ви  да разполага с достатъчно разнообразни модели дамски
Коментари Харесай

Какво да носите с дънково яке? Вижте стилните дамски предлож...

Може дрешникът ви  да разполага с задоволително разнородни модели дамски облекла, само че дънковото яке надали може да бъде сравнявано даже с най-луксозните измежду тях. То може да бъде съвършен свършек на вашия всекидневен жанр, да е незаместим аксесоар в формалния тоалет и притежател на онази елегантна немарливост, която ще провокира погледите на близките. Легендарен модел, това яке е знак на самостоятелност и младежка прохлада. Чудите се с какво да го комбинирате? Ето предложенията ни. Какво да носим с дамски деним?
Когато не сте сигурни какво тъкмо да облечете, когато се чудите какъв брой формален е мотивът тази вечер, заложете на дънковото яке. Ще извършите избор, който няма по какъв начин да ви провали. Чак от далечната 1880 година, когато се ражда първото дънково яке, до момента то остава знак на непринудеността и дързостта на градското момче или момиче.  Денимът съвсем не се е трансформирал през времето - и като цвят, и в своя дизайн. Защото е ненужно да се вършат корекции на може би най-успешната дреха в последните десетилетия. Можете да вършиме безчет доста комбинации според от стила си, от настроението или мотива. От MODIVO сме избрали най-хубавите съчетания, в които основен воин е дамския деним. 
Дамско дънково яке и рокля: какво по-добро!
Едва ли има по-класическо дамско облекло от роклята. Със сигурност можем да приказваме доста за другите дължини и модели, от материите и приложенията. Но всичко това няма толкоз огромно значение, тъй като става дума за съчетание на роклята с деним. Дългите шарени рокли залагат на цялостната визия, те са изпъстрени със щампи и бродерии, наподобяват на картини. Затова класическото " дънково " ще контрастира по един превъзходен метод и резултатът ще е в действителност впечатляващ. Можете да завършите своя тоалет със сникърси или обувки на висок ток, на платформи и дамски сандали.  А за какво не и шапка с необятна външна страна. Късата рокля също се вписва в другите комбинации - без значение от нейния свят или кройка, в случай че тя е под дамското дънково яке, погледите във вас са обезпечени! А като заговорихме за обувки - 

Дори вечерната дълга алена рокля би се допълвала с този неминуем фешън свършек. Така че не забравяйте да го вземете, излизайки за фирмения коктейл.
Дънково яке с разнообразни панталони
Ако сте комплицирани какви панталони да носите с дънково дамско яке за дами, не се тормозете - то отлично пасва на съвсем всички модели във вашия дрешник. Тесни клинове или чарлстони, шарени или едноцветни, няма никакво значение за това фешън комбо. Не обръщайте внимание и на материите: от лен до вълна и кожа, съчетанието постоянно е повече от сполучливо!



Дори спортните клинове и долнища не наподобяват неестествено, комбинирани с дънковото яке. Застанете пред огледалото и пробвайте другите визии. Изглеждате ужасно, нали. Ето отговора, ето и по какъв начин да ги съчетаете с денима.

Панталоните с висока талия се харесват на доста дами, тъй като издължават фигурата и " изтъняват " талията. Късото дънково яке единствено може да усили този резултат. Подобно е ситуацията и с кожените панталони. Немалко дами изпитват страхове по какъв начин да съчетаят две толкоз разнообразни материи като деним и кожа. Забравете опасенията, просто обуйте обичания чифт, наметненте якето и се отдайте на обичаните занимания. Ето къде ви чакат топ модели
Модерен ли е още дамският деним?
Въпреки че кожените якета обезпечават оптимална еластичност и ефектност, сравнението на кожа с деним демонстрира, че дънковите модели могат да се комбинират доста, доста по-лесно с всевъзможен тип облекло. Което напълно естествено ги прави желан детайл от цялостната ви визия.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР